homepage

Onafhankelijk hypotheekadvies in Hoorn

Woont u in Hoorn of omstreken en wilt u een hypotheek afsluiten? Biezen Financiële Dienstverlening helpt u graag bij het vinden van de juiste hypotheek. Wij brengen uw huidige situatie in kaart en onderzoeken samen de mogelijkheden. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u goed advies nodig heeft over:

  • nieuwe hypotheek
  • verlengen van de hypotheek
  • oversluiten van de hypotheek
  • verhogen van de hypotheek

Samen met u zoeken wij uit welke hypotheek bij u past. U bent hiervoor van harte welkom in ons kantoor in Hoorn. Een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben van de Rabobank de licentie gekregen om ook haar producten te verkopen wat het mogelijk maakt om de totale hypotheekmarkt aan te bieden. Onze begeleiding duurt voort ook nadat u uw handtekening heeft gezet bij de notaris. Ook daarna blijft uw adviseur met u in contact om de hypotheek up-to-date te houden.

Wat zijn hypotheekvormen?

Er bestaan verschillende manieren om een hypotheek af te lossen. Hierbij wordt  onderscheid gemaakt tussen nieuwe en bestaande hypotheken. Welke vorm het beste bij u past, hangt af van uw situatie en wensen. Er zijn verschillende hypotheekvormen, zoals een annuiteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek, overbruggingshypotheek of een bankspaarhypotheek. Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Biezen begrijpt dat heel goed.

Meer informatie over hypotheken

Voordat u een huis gaat kopen, is het belangrijk om te weten of een hypotheek afsluiten in uw situatie mogelijk is. Zodra u weet wat u maximaal kunt lenen, wordt het duidelijk in welke prijsklasse u een huis kan zoeken. Als u gaat verbouwen of de woning wilt verbeteren, is het mogelijk om een hypotheek te verhogen. U kunt een tweede hypotheek of een persoonlijke lening afsluiten. Bij een lage hypotheekrente kan het interessant zijn om een hypotheek over te sluiten. Door over te sluiten, lost u eerder af dan dat er met de geldverstrekker is afgesproken. Hiervoor wordt mogelijk een boeterente berekend die in een keer moet worden betaald. Een hypotheek verlengen doet u wanneer de rentevaste periode afloopt. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Ervaren adviseur

Biezen Financiële Dienstverlening helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis. U bent bij ons aan het juiste adres voor een volledig onafhankelijk financieel advies en al uw vragen. Met meer dan 25 jaar ervaring kent de adviseur de markt op zijn duimpje en kan hij u precies informeren waar u allemaal rekening mee moet houden. Of u nu op zoek bent naar een hypotheek voor een eerste of tweede huis, samen met u kijken wij naar de beste mogelijkheid. Ook wanneer u bijvoorbeeld meer informatie wilt over uw pensioen, zit u goed bij ons. ZZP’ers of ondernemer zijn ook van harte welkom. U kunt altijd rekenen op een uiterst bekwame en betrokken adviseur. Onze adviseur komt graag bij u langs indien u in de omgeving van Hoorn woont. Een afspraak lukt al binnen twee werkdagen.

Advies nodig?

Voor hypotheekadvies op maat bent u van harte welkom bij ons op kantoor aan de Lepelaar 5 in Hoorn. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis financieel advies. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0229-317004. Of stuur een e-mail naar info@biezenhypotheken.nl.